FUAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

Kırşehir de 2020 yılı içerisinde düzenlenmesi planlanan Tarım ve Hayvancılık Teknoloji Fuarı için Ticaret ve Sanayi Odasında müşterek bir toplantı düzenlendi.
Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya,Kırşehir Belediyesi,İl Tarım ve Orman Müdürlüğü,Kırşehir Ticaret Borsası,Kırşehir Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği,Kırşehir Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği,TSO yetkilileri ile sektör temsilcileri katıldı.
Toplantıda; fuar alanı, fuar tarihi, fuar süresi, katılımcı firmalar gibi konuların yanı sıra, sektör temsilcilerin görüşleri alındı.

İlimizde bu yıl düzenlenmesi planlanan Tarım ve Hayvancılık Teknoloji Fuarı TOBB 2020 Yurt içi Fuar Listesinde de yer alaca
Fuar yapılması konusunda görüş birliğine varılan toplantı sonucunda katılımcı firmalar için ön talep alınmasına başlanılacağı bildirildi.