BORSA TOBB GENEL KURULUNA KATILDI… Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 72. Mali Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ’ nun başkanlığında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleşti. Genel Kurula CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Maliye Bakanı Naci Ağbal, İçişleri Bakanı Efkan Ala, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, bazı eski bakanlar, oda ve borsa başkanları ile diğer davetlilerin katıldı. Kırşehir Ticaret Borsasından Meclis Başkanı Süleyman KAYA,Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Doğal Delegesi Neşet YAVUZ, Borsa Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı / TOBB Delegesi Atilla TAN , TOBB Delegesi / Borsa Meclis Başkan Yardımcısı Necattin TORUN , TOBB Delegesi Osman SEÇER ve Genel Sekreter Battal ÇELİK katıldılar. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 72. Genel Kurulu’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu esas zenginliğin girişimci ruh olduğunu ifade ederek, “Hedeflere ulaşmak istiyorsak, geride kalmak istemiyorsak, her gün bir önceki günden daha fazla çalışmak zorundayız” dedi. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan TOBB Başkanı ‘Türkiye hepimizin’ mesajı verdi.