KTB DUYURULAR

COVID-19 pandemisi ile birlikte dijitalleşme daha da önem kazanmıştır. Bu anlamda KOBİ ve girişimcilerimizin dijitalleşen yeni dünyaya uyum sağlamaları amacıyla Birliğimiz organizasyonunda 26-27  Ocak tarihlerinde ''TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı'' gerçekleştirilecektir.

Sanal fuar etkinlikleri kapsamında ülkemizin önde gelen yazılım,telekomünikasyon ve e-ticaret firmaları stand açarak KOBİ'lerinihracata dayalı büyümeleri aşamasında ihtiyaç duyabilecekleri bilgiye erişmeleri,gerekli araçları tanımaları ve potansiyel iş birlikleri geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Ayrıca iki gün sürecek webinarlar ile''yazılım'',''e-ticaret''ve''telekomünikasyon'' sektörlerinde dijitalleşme ve bu sektörlere yönelik dijital dönüşüm örnekleri katılımcılarla paylaşılacaktır.

Sanal fuar etkinliği uluslar arası niteliğe haiz olup,yabancı ziyaretçilerin katılımına açıktır.

Etkinlik tanıtım internet sitesi: www.tobb.org.tr/sanalfuar

Etkinlik kayıt sitesi:sanalfuar.tobb.org.tr